26 Temmuz 2012 Perşembe

Teknik Heyet &Taraftar Bütünleşmesi.

Yeni Teknik Direktörümüz Salona Girerken Taraftar Karşılaması
Teknik Heyet & Taraftar Bütünleşmesi

Ceyhansporlu Taraftarlar Sezon Öncesi , Yeni Teknik Direktörümüz İle Tanışma Fırsatı Buldu.


Bölgesel Amatör (BAL) Ligi'nde mücadele eden Ceyhansporumz, aradığı hocayı İstanbul'da buldu. Daha önce Yıldırım Bosna, Eyüpspor ve Edirne Gençlik Spor'u çalıştıran Raif Öztürk Ceyhansporumuzun başına getirildi. 

Ceyhanspor Kulüp Başkanı Cengiz Özal, Ceyhanspor'un köklü ve büyük bir kulüp olduğunu belirterek, "Ceyhanspor, bünyesinde birçok sporcu yetiştirmiş, Milli takıma oyuncular vermiş güzide bir kulüptür. Bunun için ince eleyip sık dokuyoruz. gecen yıl kapısından döndüğümüz 3.Ligi hedeflemekteyiz. Daha önceleri Yıldırım Bosna'da büyük başarılara imza atmış, Eyüpspor'da büyük başarılara imza atmış Raif Öztürk hocamızla anlaştık. Bunun yanında hocamızın yardımcılığını ise Yakup Kalafat, Remzi Aydın yapacaktır" dedi. 

Ceyhanspor'un beklentilerini bildiğini söyleyen Öztürk ise hedefinin kısa vadede takımı şampiyon yapmak olduğunu belirterek, "Buradaki hedefimiz belli. Biz Ceyhanspor'u şampiyon yapmaya 3. lige çıkarmaya geldik. Bunun için elimizden gelen her şeyin en iyisini yapacağız" dedi .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder