31 Temmuz 2012 Salı

Ceyhanspor'da Flaş Transferler


Ceyhansporumuzun Yeni Transferler


Bal Ligi’nde şampiyonluğu amaçlayan Ceyhansporumuz yeni sezona flaş transferlerle başladı.
Kulüp binasındaki imza töreninde 5 sporcu ile toplu sözleşme imzalanırken, törende Kulüp Başkanı Cengiz Özal ve Yönetim Kurulu Üyeleri hazır bulundu.

Yeşil-Beyazlı formayı ayaklarının tozu ile sırtlarına geçiren yeni transferlerden, Edirnespor’dan Abdullah ve Kayahan, Aksarayspor’dan Mehmet ile iç transferler Kerim ve Sinan ile sözleşme imzalandı.
Takımımızın yeni transferleri Ceyhanspor’a şampiyonluk yaşamak için geldiklerini belirterek, ‘‘Adana’nın köklü kulüplerinden biri olan Ceyhanspor’a gelmekten çok mutluyuz. Arkadaşlarımızla birlik ve beraberlik içinde şampiyon olacağımıza inanıyoruz Çünkü; takımın başında şampiyonluğa inanmış bir hocamız ve başkanımız var. Yöneticilerimiz, bugün imza törenine yetişebilmemiz için bizi havaalanından aldırıp törene yetiştirdi ve transfer paramızın da bir kısmını verdi” dediler.
                       
Ceyhanspor Kulübü Başkanı Cengiz Özal' da yeni sezonda şampiyonluğa ulaşmak için ne gerekiyorsa hiçbir fedakarlıktan çekinmeyeceklerini belirterek ‘‘Önce bizi şampiyonluğa taşıyacak hocamızla anlaştık ve hocamızın istediği, bizim de üzerinde hassasiyetle durduğumuz başarılı sporcularla tek tek anlaşmaya vardık. Bu sezon seyircilerimiz çok iyi bir takım ve futbol görecek’’ diye konuştu.

Haber: Ceyhan Radyo Televizyonu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder