4 Ocak 2013 Cuma

Ceyhanspor Hedefe Kilitlendi.

Ceyhansporumuz Sarayönü Maçı Hazırlıklarını Tüm Hızıyla Sürdürüyor.

Kahraman Karataş ile yollarını ayırdıktan sonra takımın başına geçen Yavuz Hastoprakçılar, ertelenen Karaman maçından sonra çıktığı ilk karşılaşmadan galip gelmesini bildi. Ligin başarılı takımlarından Maskispor’u evinde 3-1 yenen Yeşil Beyazlı ekipte moraller tavan yaptı.
HEDEF MUTLAK GALİBİYET

Ligin ilk devresinin tamamlanması için 2 karşılaşma kaldığını hatırlatan Ceyhanspor Teknik Direktörü Yavuz Hastoprakçılar, kalan iki karşılaşmadan 6 puan almayı hedeflediklerini söyledi. Hastoprakçılar, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Hafta sonu ligin lider takımı Sarayönü sporu kendi sahamızda konuk edeceğiz. 29 Puan ile liderlik koltuğunda oturan Sarayönü’nü yenmekten başka şansımız yok. Daha sonra ertelenen Karaman karşılaşması ile ligin ilk yarısını kapatacağız. Şuan 1 maç eksiği ile 20 puanımız var. Eğer Sarayönü ve Karaman karşılaşmalarından 6 puan alırsak lider ile aramızda 3 puan kalır. Takım şuan morali yerinde ve hedefimiz şampiyon olmak”
Ceyhan Mavi Haber
BİLGİ| |İsmail Fatih YILMAZ ( Ceyhanspor fut.) 30.12.2012 tarihinde oynanan Mersin B.Ş.Bld. Meskispor- Ceyhanspor BAL müsabakasında sportmenliğe aykırı harekette bulunmaktan takdiren ve teşdiden 2 resmi müsabakadan men cezası verilmesine (tedbir tarihi 31.12.2012)

Ceyhanspor kulübü hakkında; 30.12.2012 tarihinde oynanan Mersin B.Ş.Bld. Meskispor- Ceyhanspor BAL müsabakasında çıkan saha olayları ve ayrıca takım halinde sportmenliğe aykırı harekette bulunmaktan savunma istenmesine, KARAR VERİLMİŞTİR.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder