9 Aralık 2012 Pazar

Ceyhansporumuz 4-2 Nevşehirspor | Haftanın Toplu Sonuçları ve Puan Tablosu

  Bal liginde şampiyonluğa oynayan temsilcimiz Ceyhanspor saha ve seyircisi önünde Nevşehir Gençlikspor'u  4-2 yenmeyi bildi.                                                             

Geçen hafta deplasmanda Konya Çumra ‘ya yenilerek, büyük hayal kırıklığı yaratan Ceyhanspor ,kendi saha ve seyircisi önünde mutlak galibiyet için karşılaştığı Nevşehir Gençlikspor’u Kahraman Karataş nezaretinde 4-2 zorda olsa yenmeyi bildi.Ancak yine Konya bölgesi hakemleri sonucu etkiledi.Maça Ceyhanspor hızlı başladı ve maçın birinci dakikasında Serdar ile 1-0 öne geçti. Ceyhanspor golden sonra üst üste geliştirdiği ataklarda biraz beceriksizlik, biraz da hakemin hataları ile boğuşurken,35.dakikada eski sporcusu Zihninin attığı golle, maç 1-1 oldu. Ceyhanspor santra vuruşu ile geliştirdiği atak ile 36.dakikada maçın yıldızı Serdar ile tekrar 2-1 öne geçti. İlk yarının böyle bitmesi beklenirken, Ceyhanspor 44.dakikada Muhammed'in attığı golle 3-1 öne geçtiği anda, Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü nün protokolde yerini alması dikkatlerden kaçmadı. Ceyhanspor ilk yarıyı 3-1 önde tamamladı. 
                         
  Yeşil-Beyazlılar ikinci yarıya da Panzerler grubunun desteğini alarak,hızlı başladı ancak,bir türlü gol yollarında başarılı olamayınca Nevşehir'in yıldızı Zihni 88.dakikada kendisinin ve takımının ikinci golünü atarken,Ceyhansporlu taraftarlar bir anda karamsarlığa girdiyse de golden bir dakika sonra Ceyhanspor 89.dakikada Adem ile durumu 4-2 yaptı ve maçta Ceyhansporun 4-2 galibiyeti ile biterken,maçtan sonra sporseverler Konya Bölgesi hakemlerine büyük tepki gösterdiler.
  Maçı Ceyhanspor Kulüp Başkanı Cengiz Özal ve Yönetim Kurulu üyeleri de tam kadro izledi.Ceyhansporlu futbolculara maç sonrası soyunma odasında galibiyet primi dağıtılırken, Ceyhanspor şampiyonluk yarışından kopmaması için bu hafta deplasmanda oynayacağı Konya Kayseri Yolspor maçından mutlak puanla ayrılmak zorunda olduğunu dikkatlerden kaçmıyor.Bu arada Ceyhanspor yönetiminin Nevşehir maçında olduğu gibi Kayseri Yolspor maçında da süper prim vereceği öğrenildi..
CRT
HAFTANIN TOPLU SONUÇLARI VE PUAN TABLOSU


MAÇIN ÖZETİ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder