23 Aralık 2012 Pazar

Ceyhan Bunu Mu Hakediyor ? | FOTO

Dün Oynanması Beklenen Ceyhanspor-Karaman Belediyespor Maçı Öncesi Yetkililerden Saha Zeminin 4 Gündür Yağan Yağmur Nedeniyle Saha Zemininin %80 Su İle Kaplı Olduğu Ve Maçın Oynanamayacağı Bilgisini Almıştık.

Maç Öncesi Gelen Fotoğraflara Baktığımız Zaman Ceyhan Stadı'nın Pek İç Açıcı Durumda Olmadığını Hepimiz Görüyoruz.
Foto : Ceyhan Mavi Haber
 
Geçtiğimiz Aylarda Adana Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğüne Ceyhan Stadı'nın Kirliliği İle İlgili Mailler Atmış, Fakat Beklenilen Cevabı Alamamış Bulunmaktayız.
Adana Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğüne Gönderilen Örnek Fotoğraflardan Birtanesi
Ceyhanspor Taraftarları Olarak Adana Gençlik Ve Spor İl Müdürü  Fazıl Bayram HADİ İle İskenderun'da Bir Özel Turnuvada Yüz Yüze Konuşma İmkanı Bulduk.Geçen Diyaloglarda Ceyhan Stadınının Onarıma Gireceğini Ve Ceyhan'a Yeni Tesisler Yapılacağını Söylemişti.Olayın Üzerinden Aylar Geçmesine Rağmen Hala Bir Çivi Çakıldığını Göremedik.
Kısacası Ceyhan Şehir Stadı Antreman Günlerinde Panayır Alanına Dönmeye Devam Ederse Bu Eziyet Son Bulmaz. Yetkililerin Biran Önce Bu Konuya El Atmalarını İstiyoruz.



2 yorum:

  1. amk ordaki 3 adama ayda 1,500 tl veriliyor ordakılerde babalarının çiftliği sankı dokunmayıp yatıyorlar daha ne beklenıyor kı

    YanıtlaSil
  2. http://asivemavidemirspor.wordpress.com/2012/12/27/neden-bizim-belediyeler-ilcelere-sahip-cikmaz/?preview=true&preview_id=3506&preview_nonce=5b11ff38a7

    YanıtlaSil